Fastighetsskötsel i Stockholm

Behov av fastighetsskötsel? Fastigheten & trapphuset är vanligtvis det första intryck som man får av insidan av en fastighet. Om trapphuset är smutsigt och dammigt kan hela fastighetens karaktär dras ner. Vi har många års erfarenhet och kunskap om just trappstädning och städar alltid med hög kvalitet. Hos oss får du kunnig personal, miljövänlig städning och ett trapphus att vara stolt över. Kontakta oss för en fri offert idag!

Skötsel av Fastigheten

Våra erfarna städare ser till att tillsammans skräddarsy en städplan som passar just ert tidsschema!

Trapphusstädning

Vi ser till att städa alla toaletter och kök, samt damning, golvmoppning, dammsugning och soptömning.

Fastighetsservice

Genom ett personligt besök i era lokaler sätter vi tillsammans ihop en städrutin och frekvens som passar er. 

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Öka trivseln med Professionell Fastighetsskötsel i Stockholm Skräddarsydda upplägg för varje fastighets enskilda behov

100 % nöjd kund garanti för Fastighetsskötsel i Stockholm

För oss är det mycket viktigt att alla våra kunder är helt nöjda. Därför ser vi till att alltid leverera professionell trappstädning av hög kvalitet. Våra medarbetare har lång erfarenhet och kunskap om trappstädningens alla vinklar och vrår. Skulle det vara så att du är missnöjd vill vi att du hör av dig. Vi erbjuder en 100 % nöjd kund garanti för alla våra kunder.

Kostnadsfri offert och personliga besök

Det är mycket enklare för oss att få oss en uppfattning om dina behov om vi får träffa dig och titta på fastigheten personligen. När du kontaktar oss bokar vi därför in en tid med en av våra arbetsledare. När vi är ute tittar vi på hur trapphuset ser ut och lyssnar på vilka behov ni har. Därefter åker vi tillbaka till kontoret och sätter ihop en offert efter era önskemål. När ni är redo att boka in den första städningen är det bara att kontakta oss.

Mer än bara trappstädning

Att ta hand om trapphuset är naturligtvis en mycket viktig del av en BRF eller fastighet, men det är minst lika viktigt att se över andra gemensamma utrymmen. Därför erbjuder vi mer än bara trappstädning. Det innebär att vi kan ta hand om andra lokaler, t.ex. källargångar, förråd eller föreningslokaler som behöver en uppfräschning.

Trappstädning med en frekvens som passar dig

Alla trapphus har inte samma behov. I vissa är det helt enkelt mer eller mindre rörelse än i andra. För oss är det naturligt att det är du som bestämmer hur ofta du vill ha städning och vi tar fram ett schema som passar just dig och din fastighet. När du anlitar oss som din lokalvårdare behöver du inte oroa dig för något. Vi tar med oss allt material som behövs och är endast i behov av vatten och elektricitet.

Regelbunden fastighetsskötsel ger kostnadseffektiva resultat

Om du inte tar hand om trapphuset och gemensamma utrymmen i fastigheten kan det leda till problem som i slutändan blir mycket kostsamma att åtgärda. Genom att använda dig av regelbunden lokalvård kan du se till att förhindra detta. På lång sikt är det således mycket kostnadseffektivt för er fastighet eller BRF.

Bolla tankar och idéer med kunnig personal

Vet du inte om trappstädning är något för dig och din fastighet? Vill du veta mer om våra tjänster eller hur vi kan hjälpa dig? Ingen fara! Du behöver bara kontakta oss när du vill boka in trappstädning, så vi bistår gärna med vägledning och rådgivning när du behöver. Våra kunniga medarbetare kan hjälpa dig att besvara alla frågor och funderingar som du har.

Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid lokalvård i Stockholm


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Andree Nordqvist
– Projektledare

Nummer: 08-124 11 412
Mail: offert@lokalvård-stockholm.se

Vanliga frågor och svar Vanliga frågor som uppkommer vid lokalvård i Stockholm

Vad innefattar lokalvård?

Lokalvård är ett samlingsnamn som används för att beskriva all typ av städning som utförs på fabriker, kontor, trapphus eller i anda typer av offentliga miljöer. Lokalvården kan innefatta allt från soptömning, golvrengöring, dammsugning, golvslipning och dammtorkning. Vill du göra periodiska tillägg så går även detta bra. Dessa städtjänster utförs då inte lika regelbundet.

Varför ska du anlita oss?

När du anlitar oss för din lokalvård av företag eller trapphus kan du vara säker på att få nöjdare och gladare medarbetare/boende. Vi är en mycket seriös och professionell leverantör som genomför varje uppdrag med stor omtanke och ansvar. Tack vare vår utbildade personal kan vi skapa trevligare miljöer med mycket effektiva och miljövänliga metoder.

Hur ofta bör man utföra trappstädning?

Hur ofta en städning av trapphus behöver genomföras beror på hur många som rör sig i trapphuset, men säsongen utanför fönstret har också en stor betydelse. Under vinterhalvåret rekommenderar vi en mer frekvent städning än under perioden maj till september. Orsaken till detta är helt enkelt för att man drar in mer smuts, vatten och grus.

Är personalen utbildad och kunnig?

Vi ser till att alltid hålla oss uppdaterade om vad som händer i branschen och kan på så sätt se till att kontinuerligt utbilda all personal årligen. Det har gjort att vi har en mycket bred kunskap inom ämnet och kan ta oss an både större och mindre städprojekt i alla olika typer av utrymmen och lokaler. Alla våra medarbetare omfattas även av en mycket ordentlig och bra försäkring.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Vi anlitar Hebe Städ regelbundet för återkommande lokalvård i vårt trapphus och övriga allmänna utrymmen i bostadsrättsförening. Toppen nöjd sedan starten, såväl från första bemötande, till färdig service. Vi rekommenderar.

BRF, Östermalm

Vi har anlitat Hebe Städ flera gång för fastighetsservice till vårt flerbostadshus i Norrmalm. Väldigt bra bemötande, koll på alla detaljer, tydlig offert och hög service! Våra boenden är grymt nöjda! Vi rekommenderar!

BRF, Norrmalm

Vi känner oss väldigt tacksamma att ha Hebe Städ för återkommande städning till vårt kontor i Sundbyberg. Mycket nöjda med allt från kommunikation, till bemötande, till tidshållningen. Vi rekommenderar dem varmt!

Johan, Sundbyberg

Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stockholm

Städning av Trapphus. Östermalm

Återkommande trapphusstädning till en bostadsrättsförening i Östermalm, Stockholm innerstad.

Slipning av Golv Företag. Norrmalm

Nyslipat och polerat stengolv till ett kontor i Norrmalm, Stockholm.

Fastighetsskötsel BRF. Östermalm

Regelbunden fastighetsskötsel till fastighetsägare & BRF i Östermalm, Stockholm city.

Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid lokalvård i Stockholm


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Andree Nordqvist
– Projektledare

Nummer: 08-124 11 412
Mail: offert@lokalvård-stockholm.se