Kontakta Lokalvårdare i Stockholm

Vi är en lokalvårdare som utför allt inom lokalvård, kontorsstädning eller fastighetsservice. Lokalvård från oss innefattar mycket professionella och ordentliga tjänster inom allt från kontorsstäd och trappstädning, till fönsterputs och golvslipning. Våra kunder finns i hela Storstockholm, från Norra till Södra. Vi arbetar även inne i Stockholm City och återfinns således även på Östermalm, Norrmalm och Södermalm. Kontakta oss för ett gratis prisförslag idag!

Vård av Lokaler

Våra duktiga lokalvårdare och städare hjälper er med allt inom lokalvård! Kontakta oss idag!

Städning av Kontor

Under våra år i branschen har vi utvecklat en mycket god förmåga att städa utan att störa era rutiner. 

Fastighetservice

Regelbunden fastighetsskötsel och service ger kostnadseffektiva resultat!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Personliga besök för mer korrekta offerter för lokalvård

Vår långa erfarenhet inom trappstädning och kontorsstädning har gett oss kunskapen att beräkna både pris och tidsåtgång mycket snabbt, men för det krävs ett personligt möte där vi tittar på lokalerna eller utrymmet som ska städas. Vi träffar dig gärna för ett personligt möte för att se vilka behov och förutsättningar som finns. På så sätt kan vi få ut en offert som är så anpassad efter er som möjligt.

Behov av Lokalvård, Kontorsstädning eller Fastighetsskötsel i Stockholm? 100 % nöjd kund garanti för fastighetsägare och BRF:er

Rådgivning inför din trapp- eller kontorsstädning

Har du aldrig använt dig av professionell lokalvård tidigare eller har du frågor om hur just vår verksamhet fungerar? Då får du mer än gärna höra av dig till oss. Vi besvarar alla dina funderingar och kan även finnas där om du vill bolla tankar och idéer. Det gör att vi kan finnas tillgängliga för våra kunder inom lokalvårdens alla delar.

Ansvar och miljö genomsyrar vårt arbete

Vi värnar om vår personal, våra kunder och om miljön och därför ser vi till att använda väl utvalda produkter som är miljömärkta. Vi satsar även på arbetsmetoder som är så klimatsmarta som möjligt för att minska påverkan på miljön och erbjuda en städning som är så skonsam för inredning och inventarier som möjligt.

Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid lokalvård i Stockholm


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Andree Nordqvist
– Projektledare

Nummer: 08-124 11 412
Mail: offert@lokalvård-stockholm.se

Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid lokalvård i Stockholm

Vad innefattar lokalvård?

Lokalvård är ett samlingsnamn som används för att beskriva all typ av städning som utförs på fabriker, kontor, trapphus eller i anda typer av offentliga miljöer. Lokalvården kan innefatta allt från soptömning, golvrengöring, dammsugning, golvslipning och dammtorkning. Vill du göra periodiska tillägg så går även detta bra. Dessa städtjänster utförs då inte lika regelbundet.

Varför ska du anlita oss?

När du anlitar oss för din lokalvård av företag eller trapphus kan du vara säker på att få nöjdare och gladare medarbetare/boende. Vi är en mycket seriös och professionell leverantör som genomför varje uppdrag med stor omtanke och ansvar. Tack vare vår utbildade personal kan vi skapa trevligare miljöer med mycket effektiva och miljövänliga metoder.

Hur ofta bör man utföra trappstädning?

Hur ofta en städning av trapphus behöver genomföras beror på hur många som rör sig i trapphuset, men säsongen utanför fönstret har också en stor betydelse. Under vinterhalvåret rekommenderar vi en mer frekvent städning än under perioden maj till september. Orsaken till detta är helt enkelt för att man drar in mer smuts, vatten och grus.

Är personalen utbildad och kunnig?

Vi ser till att alltid hålla oss uppdaterade om vad som händer i branschen och kan på så sätt se till att kontinuerligt utbilda all personal årligen. Det har gjort att vi har en mycket bred kunskap inom ämnet och kan ta oss an både större och mindre städprojekt i alla olika typer av utrymmen och lokaler. Alla våra medarbetare omfattas även av en mycket ordentlig och bra försäkring.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Våra senaste Projekt Axplock av våra referensprojekt i Stockholm

Fastighetsskötsel Trapphus. Östermalm

Komplett fastighetsskötsel & städning av trapphus bostadsrättsförening i Östermalm, Stockholm innerstad.

Govlslipning Kontor. Norrmalm

Golvslipning & polering av stengolv i trapphus & kontorsfastighet i Norrmalm, Stockholm.

Fastighetsservice BRF. Östermalm

Fastighetsservice samt regelbunden städning av trapphus till BRF i Östermalm, Stockholm city.

Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid lokalvård i Stockholm


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Andree Nordqvist
– Projektledare

Nummer: 08-124 11 412
Mail: offert@lokalvård-stockholm.se