Kontorsstädning i Stockholm

Söker ni hjälp med kontorsstädning i Stockholm? Att ha det rent och snyggt på arbetsplatsen är mycket viktigt. Hur kontoret ser ut kommer inte bara att vara avgörande för hur väl dina medarbetare trivs, utan det är också viktigt för att ge ett bra första intryck för eventuella kunder. Vår expertis gör det enkelt för dig att upprätthålla en snygg och trevlig miljö varje dag. Kontakta oss för ett gratis prisförslag idag!

Städning av Kontor

Våra erfarna städare ser till att tillsammans skräddarsy en städplan som passar just ert tidsschema!

Hygienstädning

Vi ser till att städa alla toaletter och kök, samt damning, golvmoppning, dammsugning och soptömning.

Lokalvård

Genom ett personligt besök i era lokaler sätter vi tillsammans ihop en städrutin och frekvens som passar er. 

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Vi hjälper dig med Kontorsstädningen i Stockholm Vi hjälper således både större och mindre kontor i Stockholmsområdet.

Kontorsstädning i Stockholm

Med oss bakom dig kan du vara säker på att få ta del av kontorsstädning i Stockholm med en mycket hög kvalitet. Vi levererar alltid ett fläckfritt resultat med en 100 % nöjd kund garanti efter varje städtillfälle. Våra långa relationer och samarbeten är ett bevis på att vi alltid levererar ett hårt arbete och att vi har personal utöver det vanliga.

Vi städar enligt era behov

Hur städningen på just ert företag ser ut beror på vad ni har för behov. Vi kan hjälpa till med hygienstädning av toaletter och kök, men även damning, golvmoppning, dammsugning och soptömning. Genom ett personligt besök i era lokaler sätter vi tillsammans ihop en städrutin och frekvens som passar er. Vi lyssnar till era önskemål, men presterar också lösningar och möjligheter utifrån vår expertis.

Kontorsstädning med ett rent samvete

Att skapa snygga och rena kontorsmiljöer är vårt huvudfokus, men vi vill också göra det med ett rent samvete. Därför ser vi till att i största möjliga utsträckning bara använda oss av miljövänliga rengöringsmedel och städmaterial. På så sätt värnar vi inte bara om samhälle och natur, utan även om våra medarbetare och kunder.

Städning när du behöver oss

Det är viktigt för oss att din verksamhet kan fortsätta att fungera smärtfritt, även om du är i behov av städning under arbetstider. Med en rejäl kunskap bakom oss kan vi se till att planera och organisera städningen så att den fungerar för era medarbetare och inte orsakar några störningsmoment. Det bidrar till att ni kan känna er trygga med att vi kan leverera ett gott resultat och en högkvalitativ städning, oavsett när du behöver oss.

Vi hjälper små och stora kontor i Stockholm

Inget jobb är för stort eller för litet för oss. Vi hjälper således både större och mindre kontor i Stockholmsområdet. Det spelar ingen roll om ditt företag är på 100 kvadratmeter eller 2000. Vi finns här för att se till att allt från arbetsplatser till lunchrum och toaletter är i toppskick. Berätta gärna mer om era detaljerade önskemål på vårt personliga besök, så ser vi till att hjälpa dig!

Utbildad och kunnig personal är A och O

För oss är det viktigt att alla parter känner sig trygga. Det innebär att vi säkerställer att vår personal alltid har den utbildning och kunskap som krävs för att utföra ett arbete med perfektion. Genom att bevaka marknaden kan vi hitta nya och moderna städmetoder som är effektiva, samtidigt som de är snälla för människor och miljö.

Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid lokalvård i Stockholm


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Andree Nordqvist
– Projektledare

Nummer: 08-124 11 412
Mail: offert@lokalvård-stockholm.se

Vanliga frågor och svar Vanliga frågor som uppkommer vid lokalvård i Stockholm

Vad innefattar lokalvård?

Lokalvård är ett samlingsnamn som används för att beskriva all typ av städning som utförs på fabriker, kontor, trapphus eller i anda typer av offentliga miljöer. Lokalvården kan innefatta allt från soptömning, golvrengöring, dammsugning, golvslipning och dammtorkning. Vill du göra periodiska tillägg så går även detta bra. Dessa städtjänster utförs då inte lika regelbundet.

Varför ska du anlita oss?

När du anlitar oss för din lokalvård av företag eller trapphus kan du vara säker på att få nöjdare och gladare medarbetare/boende. Vi är en mycket seriös och professionell leverantör som genomför varje uppdrag med stor omtanke och ansvar. Tack vare vår utbildade personal kan vi skapa trevligare miljöer med mycket effektiva och miljövänliga metoder.

Hur ofta bör man utföra trappstädning?

Hur ofta en städning av trapphus behöver genomföras beror på hur många som rör sig i trapphuset, men säsongen utanför fönstret har också en stor betydelse. Under vinterhalvåret rekommenderar vi en mer frekvent städning än under perioden maj till september. Orsaken till detta är helt enkelt för att man drar in mer smuts, vatten och grus.

Är personalen utbildad och kunnig?

Vi ser till att alltid hålla oss uppdaterade om vad som händer i branschen och kan på så sätt se till att kontinuerligt utbilda all personal årligen. Det har gjort att vi har en mycket bred kunskap inom ämnet och kan ta oss an både större och mindre städprojekt i alla olika typer av utrymmen och lokaler. Alla våra medarbetare omfattas även av en mycket ordentlig och bra försäkring.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Vi anlitar Hebe Städ regelbundet för återkommande lokalvård i vårt trapphus och övriga allmänna utrymmen i bostadsrättsförening. Toppen nöjd sedan starten, såväl från första bemötande, till färdig service. Vi rekommenderar.

BRF, Östermalm

Vi har anlitat Hebe Städ flera gång för fastighetsservice till vårt flerbostadshus i Norrmalm. Väldigt bra bemötande, koll på alla detaljer, tydlig offert och hög service! Våra boenden är grymt nöjda! Vi rekommenderar!

BRF, Norrmalm

Vi känner oss väldigt tacksamma att ha Hebe Städ för återkommande städning till vårt kontor i Sundbyberg. Mycket nöjda med allt från kommunikation, till bemötande, till tidshållningen. Vi rekommenderar dem varmt!

Johan, Sundbyberg

Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stockholm

Städning av Trapphus. Östermalm

Återkommande trapphusstädning till en bostadsrättsförening i Östermalm, Stockholm innerstad.

Slipning av Golv Företag. Norrmalm

Nyslipat och polerat stengolv till ett kontor i Norrmalm, Stockholm.

Fastighetsskötsel BRF. Östermalm

Regelbunden fastighetsskötsel till fastighetsägare & BRF i Östermalm, Stockholm city.

Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid lokalvård i Stockholm


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Andree Nordqvist
– Projektledare

Nummer: 08-124 11 412
Mail: offert@lokalvård-stockholm.se